Mirësevini!

Përshëndetje të gjithëve,
Emri im është Ferid, unë jam nga Kosova. Kam studiuar Teknologji dhe Informatikë në "Fakultetin e Edukimit" në Prishtinë - Kosovë.
Unë jam një mësimdhënës i lëndëve Teknologji dhe Informatikë, aktualisht jam duke vazhduar studimet e nivelit master për Mësimdhënie e Teknologji me TIK.

-CV-

Më posht gjeni të përshkruar përvojën time personale dhe aftësitë në fusha të caktuara.

Punësimi

2015
I pranishëm

SHFMU "Abdullah Shabani" Carralevë

Mësimdhënës

Ligjërues në lëndët Teknologji dhe Informatikë

2015
2015

AZ Tech

IT serviser

IT serviser

2013
I pranishëm

FSH Computers

IT serviser

FSH Computers është një serivis i pajisjeve kompjuterike i cili menaxhohet personalisht nga unë që nga viti 2013.

Edukimi

2015
2015

Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"

Mësimdhënie e Teknologji me TIK - Master

2010
2014

Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"

Teknologji & Informatikë

2005
2008

Gjimnazi "Naim Frashëri"

Gjimnazi Shkenca natyrore

Aftësi

Kontakt

Here i'd like to describe all my professional experience and skills.

Sugjerime

Na sugjeroni për ndonjë problem apo ide.

www.000webhost.com